vbyvstvo-pidlitka-na-stantsii-kyivskoho-funikuleru-sud-vidpravyv-pravookhorontsia-pid-vartu

Вбивство підлітка на станції київського фунікулера: суд відправив правоохоронця під варту

 • 83659 переглядiв

Правоохоронця взяли під варту на 60 діб без права внесення застави. Його підозрюють у вбивстві підлітка на станції київського фунікулера.

Печерський суд відправив правоохоронця, якого підозрюють у вбивстві підлітка на станції столичного фунікулеру, під варту на 60 діб, без внесення застави, передає УНН.

"За клопотанням прокурора військовослужбовцю, підозрюваному в умисному вбивстві підлітка на станції фунікулера в Києві, обрано запобіжний захід - тримання під вартою", - повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Термін тримання під варто до 5 червня 2024 року.

Доповнення

Сьогодні розпочалося засідання щодо розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу до правоохоронця, якого підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві.

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання адвоката правоохоронця про обрання запобіжного заходу у закритому режимі.

Прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу для правоохоронця у вигляді тримання під вартою.

За даними ДБР, на станції фунікулера у Києві 7 квітня стався конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу з вагону на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події, зазначили у ДБР.

8 квітня правоохоронцю було повідомлено про підозру в умисному вбивстві після того, як він штовхнув підлітка, який впав і помер на станції фунікулера в Києві.

За даними СДЮСШ з футболу "Зміна", загиблим виявився їхній 16-річний вихованець.

У ДБР повідомили, що правоохоронець, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві, не визнає своєї провини. У справі є семеро свідків, які дають свідчення. В ДБР також підтвердили, що чоловік був напідпитку.

Популярні

Новини по темі