vbyvstvo-farion-politseiski-spilno-zi-spivrobitnykamy-sbu-provodiat-kompleks-zakhodiv-z-poshuku-strilka

Вбивство Фаріон: поліцейські спільно зі співробітниками СБУ проводять комплекс заходів з пошуку стрілка

 • 16603 переглядiв

Правоохоронці проводять комплекс заходів для затримання зловмисника, який застрелив професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Розпочато кримінальне провадження за статтею щодо умисного вбивства, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

Поліцейські спільно зі співробітниками Служби безпеки України проводять комплекс заходів щодо затримання зловмисника, який застрелив професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Правоохоронці опитують очевидців, перевіряють інформацію, вивчають відео з камер спостереження та здійснюють інші заходи для встановлення особи зловмисника, його місце перебування. Про це розповіла речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська в ефірі телемарафону у суботу, передає УНН.

Станом на сьогодні поліцейські спільно із співробітниками СБУ проводять комплекс заходів. Опитують очевидців, перевіряють інформацію, вивчають відео з камер спостереження та здійснюють інші заходи для встановлення особи зловмисника, його місце перебування. Сусіди розповідають про підозрілого чоловіка, який декілька тижнів перебував біля будинку Ірини Фаріон. Зараз ця інформація перевіряється, правоохоронці встановлюють його особу

- сказала Добровольська.

Вона додала, що було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 КК України - умисне вбивство. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Наразі триває спеціальна поліцейська операція. Правоохоронці вживають всіх заходів для затримання зловмисника

- додала Добровольська.

Відповідаючи на запитання про безпекову ситуацію у Львові, вона відповіла, що в місті спокійно і безпечно.

Нагадаємо

Невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню.

Ірина Фаріон померла у лікарні. Поліція проводить спеціальну операцію для затримання невідомого нападника.

Поліція має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

Популярні

Новини по темі