v-yerusalymi-protestuvalnyky-sprobuvaly-prorvatysia-do-rezydentsii-netaniakhu

В Єрусалимі протестувальники спробували прорватися до резиденції Нетаньяху

 • 115465 переглядiв

Протестувальники в Єрусалимі намагалися прорватися до резиденції Нетаньяху, вимагаючи звільнення заручників, яких утримує ХАМАС, і заміни прем'єр-міністра.

У Єрусалимі пройшов мітинг проти уряду і із закликом до негайного повернення людей, які залишилися в заручниках у ХАМАС, передає телеканал Channel12, пише УНН.

Деталі

Учасники акції, зокрема, вимагали зміни голови кабінету міністрів Беньяміна Нетаньягу, оскільки він "є перешкодою для укладання угоди" щодо звільнення заручників.

Телеканал зазначає, що акції протесту тривають уже третій день поспіль, родичі заручників проводили мітинги і раніше. Під час останньої ходи деякі протестуючі йшли зі смолоскипами, частина з них вирушила до будинку Нетаньяху, у цьому районі почалися заворушення та зіткнення з поліцією. Правоохоронці затримали щонайменше п'ятьох протестувальників.

Дехто вирішив спробувати влаштувати заворушення і наблизитися до будинку прем'єр-міністра <...> будинок прем'єр-міністра ні в якому місці не був наражений на жодну небезпеку і ніхто до нього фізично не наближався

повідомила поліція.

Там додали, що одного з правоохоронців було поранено в руку під час цих подій.

The Times of Israel зазначає, що протестувальники йшли від кнесета (парламенту) і в районі, де знаходиться резиденція Нетаньяху, розділилися, щоб дістатися до неї. Поліція намагалася звести барикади.

Сунак вимагає в Ізраїлю розслідувати смерті волонтерів WCK у Газі02.04.24, 22:18

Популярні

Новини по темі

На Філіппінах оголосили попередження про загрозу цунамі

 • 109136 переглядiв

Два потужні землетруси сталися неподалік Тайваню

 • 34066 переглядiв

В Superhumans Center відтепер відновлюватимуть слух захисникам

 • 31170 переглядiв

В Україні працюють майже 13 тисяч Пунктів Незламності

 • 26498 переглядiв