ukenru
v-tokio-vpershe-za-4-roki-vipav-snig-ponad-50-lyudey-postrazhdali

В Токіо вперше за 4 роки випав сніг, понад 50 людей постраждали

 • 24134 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Сильний снігопад обрушився на Токіо та прилеглі райони в четвер, зупинивши рейси та призвів до затримк поїздів, а понад 50 людей були доставлені до лікарень після того, як послизнулися та впали через сніг на вулицях. Про це інформує УНН з посиланням на Kyodo News.

Деталі

У центрі Токіо ввечері випало 10 сантиметрів снігу, такого рівня не було за останні чотири роки. Японське метеорологічне агентство оприлюднило попередження про сильний снігопад у 23 районах столиці, також перший з січня 2018 року.

Попередження також було опубліковано в префектурах Тіба та Ібаракі, тоді як агентство звернуло увагу на сильний сніг в інших районах узбережжя Тихого океану, де зазвичай снігу менше, ніж на березі Японського моря.

Йокогама в префектурі Канагава та місто Чіба зафіксували 8 см і 7 ​​см снігу до 19:00 відповідно, а в місті Сайтама до 18:00 2 см.

Щонайменше 52 людини були доставлені до лікарень Токіо. Тим часом у префектурі Сайтама постраждали 24 людини, у тому числі 84-річний чоловік, який зламав ногу після падіння, коли їхав на велосипеді, повідомляє місцева влада.

За даними Japan Airlines Co. і All Nippon Airways Co., понад 100 внутрішніх рейсів, які вилітають або прибувають в аеропорти Ханеда або Наріта, головні повітряні шлюзи столичного району, були скасовані в четвер, що вплинуло на близько 9700 пасажирів.

Оператори японської залізниці повідомили, що через сильний сніг лінія Токайдо Сінкансен рухається повільніше, ніж зазвичай, між станціями Сінагава та Атамі, а деякі потяги на лінії Токайдо та інших місцевих ліній також затримуються.

Сніг також призвів до часткового закриття швидкісної автомагістралі Metropolitan Express, яка обслуговує більшу частину Токіо, включаючи міст Веселка, який охоплює Токійську затоку. Водіїв закликали використовувати снігові шини або ланцюги під час руху.

У місті Мітака на заході Токіо в четвер ввечері сталася аварія за участю близько 10 автомобілів, повідомляє поліція. Повідомлень про постраждалих внаслідок аварії не надходило.

Українські Національні Новини

Новини Світу