ukenru
v-ssha-u-spravi-pro-napad-na-posolstvo-kndr-v-madridi-zatrimaniy-kolishniy-morskiy-pikhotinets

В США у справі про напад на посольство КНДР в Мадриді затриманий колишній морський піхотинець

 • 11376 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Американські правоохоронці провели перше затримання у справі про напад на посольство КНДР в Мадриді 22 лютого. Як повідомила в п'ятницю газета The Washington Post, колишній морський піхотинець і член угруповання Free Joseon Крістофер Ан постане найближчим часом перед федеральним судом Лос-Анджелеса, інформує УНН.

За даними джерел газети, затримання Ана було зроблено в четвер. Також повідомляється, що правоохоронці провели обшуки в квартирі Адріана Хон Чана, який вважається лідером цього угруповання. У ФБР газеті відмовилися відповідати на офіційний запит у цій справі.

Як повідомляв УНН, група невідомих осіб скоїла напад на посольство КНДР в Мадриді і вкрала комп'ютери. Злочинці утримували персонал в диппредставництві і перебували там протягом декількох годин. Національна судова колегія Іспанії підтвердила факт нападу на посольство КНДР в Мадриді, був виданий ордер на арешт двох осіб. У нападі, за її даними, могла брати участь група з 10 осіб, серед інших зловмисників називаються громадяни Сполучених Штатів і Республіки Корея.

Українські Національні Новини

Політика