ukenru
v-rosii-zahorivsia-ta-zatonuv-trauler-kapitan-lobanov-shcho-vidomo

В росії загорівся та затонув траулер "капітан лобанов": що відомо

 • 23330 переглядiв

російський траулер "капітан лобанов" затонув у Балтійському морі після вибуху на борту, в результаті якого четверо членів екіпажу отримали поранення і, можливо, один загинув.

російський траулер "капітан лобанов" затонув у Балтійському морі. Попередньо, через вибух на борту. Про це УНН повідомляє із посиланням на росЗМІ. 

Деталі 

За попередньою інформацією, вибух стався в Балтійському морі в 10-мильній зоні, недалеко від узбережжя калінінградської області. 

 Близько 11-ї ранку корабель подав сигнал лиха. 

На борту траулера було 7 осіб екіпажу, четверо постраждали. За словами джерел Telegram- каналу Baza, щонайменше одна людина загинула. Причини вибуху невідомі. 

Доповнення 

Як пише Baza, "капітан лобанов" тоне не вперше - 2021 року риболовецьке судно завалилося набік під час спуску на воду, після чого частково затонуло. Тоді ніхто не постраждав.

Нагадаємо

У ніч з 4 на 5 березня спецпідрозділ ГУР МО України у співпраці з ВМС ЗСУ вразив морськими дронами "Magura V5" патрульний корабель чорноморського флоту рф "сєргій котов" неподалік від Керченської протоки. Як повідомили у ГУР, корабель зазнав пошкоджень корми, правого та лівого бортів.

За останні два роки повномасштабного вторгнення Україна знищила 27 кораблів чорноморського флоту росії, включаючи підводний човен, і пошкодила ще 15 суден, які перебувають на ремонті.

Тетяна Краєвська

Новини Світу