ukenru
v-rezultati-katastrofi-vinischuvacha-v-kaliforniyi-postrazhdali-7-osib

В результаті катастрофи винищувача в Каліфорнії постраждали 7 осіб

 • 13144 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Щонайменше семеро відвідувачів національного парку Долина смерті постраждали в результаті катастрофи багатоцільового винищувача в штаті Каліфорнія. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

За даними телекомпанії, літак розбився в так званому каньйоні "Зоряних воєн", що знаходиться в Долині смерті неподалік від бази ВМС США Чайна-Лейк.

Телекомпанія наводить слова представника цього заповідника, який підкреслив, що в результаті катастрофи винищувача "семеро відвідувачів отримали незначні травми". Каньйон вкрай популярний серед любителів авіації, які приїжджають туди поспостерігати за тренувальними польотами.

Представник авіаполку багатоцільових ударних винищувачів Лідія Бокк підкреслила, що на даний момент на місці аварії ведеться "пошуково-рятувальна операція, але про стан льотчика нічого невідомо". "Ведеться розслідування", - підкреслила вона.

Нагадаємо, багатоцільовий винищувач F/A-18E Super Hornet 31 липня розбився біля бази ВМС США Чайна-Лейк в штаті Каліфорнія. Вона розташована приблизно в 201 км на північ від Лос-Анджелеса.

Українські Національні Новини

Новини Світу