ukenru
v-oon-otsinili-vklad-kompaniyi-mkhp-u-prodovolchu-bezpeku-ukrayini-pid-chas-viyni

В ООН оцінили вклад компанії МХП у продовольчу безпеку України під час війни

 • 371854 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Компанія МХП потрапила до дослідження ООН “United Business for Ukraine” як та, що надає благодійну підтримку та забезпечує продовольчу безпеку України під час повномасштабної війни. Про це повідомляє УНН з посилання на звіт дослідження.

Деталі

За даними дослідження, МХП під час повномасштабного вторгнення зосередилася на двох основних напрямках: продовольчій безпеці країни та безпеці близько 27 тис. своїх співробітників.

Цитата

“Близько 13 тисяч тонн продукції підприємства (в першу чергу курятини) на суму понад 630 млн грн були передані як безкоштовна гуманітарна допомога в різні куточки України. Компанія створила кілька гуманітарних центрів і цифрову платформу dopomoga.mhp.com.ua для обробки заявок на допомогу.

Співпраця МХП з державою, волонтерами та іншими бізнесами дозволила уникнути продовольчої катастрофи на цих територіях. Загалом громади з понад 700 міст і сіл України відчули підтримку компанії. Попри великі фінансові збитки, завдані компанії внаслідок війни, МХП ні на день не зупиняла роботу жодного зі своїх підприємств (окрім одного, яке знаходиться в районі бойових дій та робота якого тимчасово призупинена)”, - йдеться у звіті ООН.

Там також зазначають, що компанія МХП спільно з благодійним фондом “МХП-Громаді” реалізують соціальні проекти, такі як конкурси грантів “Роби своє!” та “Час діяти, Україно”. Окрім того, компанія активно сприяла евакуації своїх співробітників та їх сімей із зон бойових дій та надавала їм необхідну допомогу, у тому числі власною продукцією.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу