v-okupovaomu-berdiansku-zaharbnyky-na-tretynu-pidnialy-taryfy-na-vodu-popry-postiini-pereboi

В окуповаому Бердянську загарбники на третину підняли тарифи на воду попри постійні перебої

 • 33753 переглядiв

В окупованому Бердянську російські окупанти підвищили тарифи на водопостачання на третину, незважаючи на постійні перебої з водопостачанням, через які мешканці міста залишаються без води цілими днями.

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області російські загарбники на третину підвищили тариф на водопостачання, з яким у місті постійні перебої. Про це в Телеграмі повідомила начальниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна, передає УНН.

Деталі

"Ситуація в окупованому Бердянську погіршується з кожним днем. Місто страждає від постійних масштабних проривів водопроводу, через що мешканці змушені днями сидіти без води. Лише протягом попередньої доби у місті сталося близько 50 проривів", - написала вона.

За словами очільниці МВА, замість вирішення нагальних проблем з водопостачанням, фейкова "влада" з 1 липня підвищила тарифи на холодне водопостачання та водовідведення.

Галіціна уточнила: якщо раніше абоненти платили 36,63 російського рубля за кубометр води, то тепер тариф для населення зріс майже на третину і становить 48,18 рубля.

В окупованому Бердянську пролунала серія вибухів: що відомо 30.06.24, 17:15

Популярні

Новини по темі

США виділили Польщі 2 млрд доларів на озброєння

 • 113541 переглядiв

Біля берегів Перу стався землетрус

 • 21408 переглядiв

У Росії помер голова держекспертизи Міноборони Росії

 • 108785 переглядiв

Ростовську область атакували десятки дронів

 • 21416 переглядiв

Путін та Моді провели неформальну зустріч у Ново-Огарьово

 • 31748 переглядiв