v-okupovanomu-krymski-pusti-pliazhi-a-vlada-poperedyla-liudei-pro-vidsutnist-ukryttiv

В окупованому Криму пусті пляжі, а "влада" попередила людей про відсутність укриттів

 • 22537 переглядiв

На пляжах поблизу від Севастополя у тимчасово окупованому Криму з'явилися оголошення про те, що місцева влада не рекомендує цивільним знаходитися біля моря оскільки там немає бетонних укриттів. Про це повідомляє Телеграм-канал "Крымский ветер", пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що з північного боку від Севастополя, поблизу пляжу Учкуївка, де загинули люди через роботу російського ППО, з'явилися оголошення від місцевої влади. В них людей попереджають про небезпеку, пов'язану із можливими ракетними ударами, та відсутність бодай бетонного укриття, яке може врятувати від уламків після збиття ракети силами ППО.

Також канал з посиланням на підписників повідомляє, що людей на пляжах немає не тільки в Севастополі, але і поблизу Євпаторії.

Як зазначала Deutsche Welle, окупаційна "влада" Криму повідомила, що не планує закривати пляжі Севастополя, незважаючи на їхню близькість до військових об'єктів. Так званий "губернатор" Севастополя михайло развожаєв назвав закриття пляжів "важкоздійсненним заходом", але рекомендував відмовитися від відвідування пляжів, поки там не будуть встановлені захисні конструкції.

Нагадаємо

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук попередив про наявність військових об'єктів у тимчасово окупованому Криму та порадив туристам з росії зробити відповідні висновки.

В окупованому Криму росіяни встановили ЗРК "Тор" поблизу пляжу в Севастополі - "АТЕШ"01.07.24, 14:38

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Дніпропетровщина: знищено ворожий дрон-розвідник

     • 21332 переглядiв

    Спека загрожує врожаю рису та бавовни в Китаї

     • 18438 переглядiв