v-odesi-spivrobitnyky-viiskkomatu-na-shvydkii-sylomits-zatrymaly-cholovika-v-odeskomu-ttsk-sp-rozpochaly-perevirku

В Одесі співробітники військкомату на "швидкій" силоміць затримали чоловіка: в Одеському ТЦК СП розпочали перевірку

 • 28491 переглядiв

В Одесі працівники ТЦК СП, які використовували "швидку", силоміць затримали чоловіка. В Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки проводять службове розслідування для оцінки інциденту.

В Одесі працівники ТЦК СП затримали чоловіків, використовуючи для цього машину "швидкої допомоги". У зв'язку з цим в Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки обіцяють провести перевірку дій військовослужбовців. Про це передає УНН.

Деталі

За фактом порушення військовими порядку використання транспортного засобу спеціального призначення і незаконного застосування сили військовою службою правопорядку проводиться перевірка

- йдеться у заяві Одеського ТЦК та СП. 

На Львівщині чоловік у військовій формі погрожував священнику: у ТЦК та ОВА відреагували 13.12.23, 11:32

У відомстві додають, що командувачем призначено службове розслідування, за результатами якого всім деталям інциденту буде надано правову оцінку, винні - притягнуті до відповідальності.

Згідно з інформацією оперативного командування "Південь" Збройних Сил України події відбулись у житловому масиві "Райдужний".

Контекст

Сьогодні в соціальних мережах з'явилось відео того, як в Одесі працівники ТЦК СП силоміць затримали чоловіка та посадили його машини швидкої допомоги. За кермом якої теж були військові.

На відео також видно, що жінка намагалась спинити військових тримаючись за автівку, про ті незважаючи на неї рушили з місця. 

Нагадаємо

Раніше у київському ресторані "Веранда на Дніпрі" силовики провели контрдиверсійні заходи, роздаючи повістки в рамках перевірки військового обліку.

Одягли кайданки на чоловіка та силоміць заштовхали в авто: ДБР взялось за розслідування дій працівників ТЦК і правоохоронців15.11.23, 12:46 • [views_46230]

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі