v-odesi-pianyi-cholovik-vbyv-taksysta-cherez-vidmovu-perevezty-5-pasazhyriv

В Одесі п'яний чоловік вбив таксиста через відмову перевезти 5 пасажирів

 • 13780 переглядiв

24 липня в Одесі нетверезий чоловік зарізав таксиста, який відмовився везти 5 пасажирів замість 4. Зловмисника затримано, йому загрожує до 15 років ув'язнення за умисне вбивство.

24 липня в Одесі чоловік напідпитку декілька разів встромив ніж в груди таксисту через те, що той відмовився везти одразу п’ятьох пасажирів. Від отриманих травм таксист помер на місці до приїзду медиків. Чоловіка затримано, йому загрожує 15 років позбавлення волі. Про це УНН повідомляє із посиланням поліцію регіону.

Деталі

Як повідомляється, вчора близько дев’ятої години 53-річний місцевий таксист отримав замовлення на вулиці Дмитра Донського. Втім, між таксистом та потенційним пасажиром стався конфлікт. 

Таксист відмовився перевезти одразу п’ятьох громадян, адже його автомобіль розрахований на чотири пасажирських місця. Через відмову один з потенційних пасажирів силоміць почав витягати водія з автівки та застосовувати до нього силу.

Між чоловіками розпочалась бійка, в ході якої керманич дістав з багажника дерев’яну биту та захищаючись, вдарив нею 30-річного опонента. Той, своєю чергою, декілька разів вдарив його ножем в груди. Від отриманих тілесних ушкоджень таксист помер на місці події до приїзду медиків

- розповіли у поліції.

Точну причину смерті встановлять за результатами судово–медичної експертизи. 

Втекти з місця злочину зловмиснику завадили військовослужбовці Національної гвардії України, які в цей час патрулювали прилеглу територію, та інші очевидці події.

Дії чоловіка кваліфікували за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, як умисне вбивство. Його затримали. За результатами проведеного медичного освідування він перебував в стані алкогольного сп’яніння.

 Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

У Дніпрі сталася стрілянина24.07.24, 23:06

Популярні

Новини по темі

НБУ зберіг облікову ставку на рівні 13%

 • 19211 переглядiв

На Сумщині знищено два ворожих безпілотники

 • 23988 переглядiв

Україна стартувала на Олімпіаді-2024 у стрільбі з лука

 • 11759 переглядiв