ukenru
v-italiyi-planuyut-zminiti-pidkhid-do-perevirki-na-koronavirus

В Італії планують змінити підхід до перевірки на коронавірус

 • 17034 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. В Італії для діагностування інфікування коронавірусів будуть брати зразки тампоном з носоглотки, тільки якщо пацієнт має відповідні симптоми і спілкувався вже раніше з кимось, у кого позитивний результат. Про це повідомляє УНН з посиланням на Corriere della sera.

"В Італії змінюється стратегія по декількох напрямках. І перша новина полягає в тому, що більше не будуть відбиратися зразки (з носоглотки - ред.) тампоном, якщо немає симптомів. Це буде проводитися тільки по відношенню до людей з симптомами коронавируса, які мали контакт з "позитивними людьми", - цитує видання главу служби цивільної оборони Анджело Борреллі.

Так, італійська влада таким чином хоче знизити градус напруги і показати, що стратегія стримування вірусу в країні знаходиться на високому рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар розповіла про реальну ситуацію в Італії: паніку роздувають

У той же час, в Італії стурбовані тим, що ставлення до громадян країни в Європі змінилося.

Наводиться як приклад, що багато пацієнтів швидко йдуть на поправку, зокрема, пацієнти інфекційної лікарні в Римі.

"Всі пацієнти Спалланцані (лікарні) одужали. Реальні дані і правда важливіше будь-якої грубої реконструкції. Італія - ​​надійна країна", - розповів міністр закордонних справ Італії Луїджі Ді Майо.

В Італії стурбовані, що численні неперевірені повідомлення про коронавіруси або перевірки на коронавірус можуть вплинути на туризм і міжнародне партнерство в цілому.

Нагадаємо, що в Італії зафіксований перший випадок зараження серед громадян України.

Українські Національні Новини

Новини Світу