ukenru
v-indoneziyi-zafiksuvali-pershi-dva-vipadki-zarazhennya-novim-koronavirusom

В Індонезії зафіксували перші два випадки зараження новим коронавірусом

 • 16998 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. В Індонезії лікарі виявили перші два випадки зараження новим типом коронавірусу COVID-19. Про це повідомив президент країни Джоко Відодо, передає УНН із посиланням на The Jakarta Post.

"Президент Джоко Відодо оголосив, що у двох індонезійців позитивний результат на нове захворювання коронавірусу (COVID-19). Це перші два підтверджених випадки захворювання в країні", - пишуть у виданні.

Президент повідомив, що ці дві людини: 64-річна жінка та її 31-річна донька, спілкувалися з японської громадянкою, у якої був позитивний результат на коронавірус в Малайзії, 27 лютого, після відвідування Індонезії на початку лютого.

Повідомляється, що отримавши інформацію про хвору японку, влада Індонезії почали встановлювати, з ким вона спілкувалася, перебуваючи в країні.

"Ми перевірили (двох осіб - ред.), і сьогодні вранці я отримав від міністра охорони здоров'я звіт про те, що у них позитивний результат на коронавірус", - повідомив Відодо.

Він також зазначив, що влада підготувала понад 100 лікарень з ізоляційними приміщеннями та необхідним медичним обладнанням.

Міністр охорони здоров'я Індонезії Тераван Агус Путранто уточнив, що дві хворі жінки живуть в місті Депок в провінції Західна Ява, однак в даний час знаходяться в інфекційній лікарні RSPI Sulianti Suroso в провінції Джакарта.

Нагадаємо, що раніше перші три випадки зараження коронавірусом нового типу зареєстровано в Чехії.

Українські Національні Новини

Суспільство