ukenru
ukrayinski-biatlonistki-uviyshli-do-top-5-etapu-kubku-svitu-v-rupoldingu

Українські біатлоністки увійшли до топ-5 етапу Кубку світу в Рупольдингу

 • 16223 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. На біатлонному комплексі в Рупольдингу (Німеччина) пройшла жіноча індивідуальна гонка п'ятого етапу Кубку світу, передає кореспондент УНН.

Найвищою серед українок стала Юлія Джима, яка закрила усі мішені та дісталася до фінішу за крок до медалі +46,9 секунди переможниці італійці Доротеї Вірер. Срібна нагорода в активі фінки Кайси Макаряйнен (1) +13,3 с, а "бронза" в канадки Розанни Кроуфорд (0) +21,2 с, яка виборола першу в кар'єрі медаль етапу Кубку світу.

Одразу за Джимою закінчила гонку Валентина Семеренко – 5-та (0) + 51,4 с, якій також вдалося потрапити до квіткової церемонії. Анастасія Меркушина фінішувала 20-ю (2) +2:22,9 хв, Юлія Журавок – 62-га (3) +4:50,2 хв.

Після двох вогневих рубежів наша Ірина Варвинець з чистою стрільбою трималася однією із лідерів перегонів, але дві хиби на наступних рубежах привели її тільки до 21 місця (2) +2:29,7 хв.

Варто зазначити, що до кінця перегонів не дійшла капітан жіночої збірної Олена Підгрушна, яка зійшла з траси на останньому колі.

Додамо також, завтра в Рупольдингу пройде чоловіча естафета.

Як повідомляв УНН, біатлоніст Прима потрапив до очкової зони дебютної гонки в Рупольдингу.

 

Українські Національні Новини

Спорт