ukenru
ukrayinske-posvidchennya-vodiya-mozhe-bude-obminyati-v-turechchini

Українське посвідчення водія можна буде обміняти в Туреччині

 • 1343914 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Українське посвідчення водія незабаром можна буде обміняти в Туреччині, повідомляє УНН з посиланням на Telegram МВС України.

Деталі

"Сервісні центри МВС розширюють географію можливості обміну національного посвідчення водія. Завдяки співпраці Головного сервісного центру МВС та Державної міграційної служби України відбувся черговий вагомий крок у цьому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що регіональний сервісний центр МВС в Житомирській області підписав Узгоджене рішення про співпрацю з ДП "Документ", який входить до сфери управління Державної міграційної служби України. Це дасть можливість обмінювати українське посвідчення водія на таке ж українське в Стамбулі у Туреччині.

Рішення підписали Генеральний директор ДП "Документ" Володимир Швачко і т. в. о. начальника Регіонального сервісного центру МВС в Житомирській області Володимир Гриб, зазначили в МВС.

Нагадаємо

У Польщі в чотирьох містах почали роботу центри, де українці можуть обміняти посвідчення водія українського зразка на тимчасове посвідчення водія взірця ЄС.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном