ukenru
ukrayinets-namagavsya-nezakonno-vvezti-stariy-mototsikl

Українець намагався незаконно ввезти старий мотоцикл

 • 12296 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. На ділянці кордону України у межах Закарпатської області затримано українця при спробі незаконно ввезти старий мотоцикл "Ява". Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні вночі військовослужбовців відділу "Ужгород" Чопського загону завадили спробі незаконного переміщення мотоцикла на територію України", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду мікроавтобусу Mercedes чеської реєстрації під керуванням нашого співвітчизника, який прямував на в’їзд в Україну, у правоохоронців виникли сумніви щодо законності намірів українця. Водій помітно хвилювався та губився у відповідях. У зв’язку з цим прикордонники вирішили поглиблено перевірити транспортний засіб.

Як результат, під час прикордонно-митного огляду мікроавтобусу у багажному відділенні серед особистих речей було виявлено мотоцикл "Ява" 1990 року випуску. Щоб приховати його від контролю, мотоцикл везли у розібраному стані.

Наразі мотоцикл вилучено працівниками фіскальної служби. Сума оцінки конфіскату встановлюється.

Нагадаємо, Державна фіскальна служба оприлюднила ТОП-5 спроб увезення в Україну елітних автомобілів із значно заниженою вартістю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП