ukenru
ukrainski-para-dziudoisty-z-vadamy-slukhu-zdobuly-pershe-mistse-u-komandnomu-zaliku-ta-zdobuly-17-medalei-na-chempionati-svitu

Українські пара дзюдоїсти з вадами слуху здобули перше місце у командному заліку та здобули 17 медалей на чемпіонаті світу

 • 24832 переглядiв

На чемпіонаті світу серед спортсменів з вадами слуху в Туркестані (Казахстан) українська збірна з дзюдо завоювала 17 медалей, в тому числі золото в командному заліку, і посіла перше загальнокомандне місце серед 15 країн.

Українські пара дзюдоїсти на чемпіонаті світу серед спортсменів з вадами слуху зайняли перше місце у командному заліку та здобули 17 медалей.

Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України, передає УНН.

Деталі

У місті Туркестан (Республіка Казахстан) на чемпіонаті світу серед спортсменів з вадами слуху, серед 15 країн, українська команда виборола 17 медалей та зайняла перше місце у командному заліку.

У персональних і командних змаганнях серед чоловіків і жінок, а також в номінації Ката, українські дзюдоїсти здобули золото, срібло та бронзу.

Серед переможців збірної України були Анна Шостак (-52 кг), Софія Волянюк (-57 кг), Геворг Геворгян (-81 кг), Марина Погорелова (-70 кг), Оксана Кравченко (+78 кг).

На додаток до індивідуальних досягнень, жіноча команда у складі Марини Погорелової, Софії Волянюк, Анни Шостак, Оксани Кравченко, Катерини Шепелюк та Марії Бали виборола золоті нагороди у командних змаганнях.

У Хорватії українська збірна з боксу виборола перемогу на молодіжному чемпіонаті Європи 17.04.24, 00:29 • [views_0]