ukraina-vnochi-vrazyla-shche-odnu-naftobazu-u-kurskii-oblasti-rf-henshtab

Україна вночі вразила ще одну нафтобазу у курській області рф - Генштаб

 • 30129 переглядiв

Сили оборони України успішно атакували нафтобазу 'Логістичний центр №43' у Курській області РФ. Внаслідок удару на об'єкті виникла пожежа, деталі наслідків уточнюються.

Україна у ніч на 30 липня успішно уразила нафтобазу росіян "Логістичний центр №43" в населеному пункті вози курської області рф. Внаслідок атаки на об’єкті виникла пожежа. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ, передає УНН

Триває злагоджена робота Сил оборони України: завдано удару по черговому стратегічному об’єкту російських окупантів. Сьогодні вночі успішно уражено нафтобазу ворога "Логістичний центр №43" в населеному пункті вози, курська область рф

- повідомили в Генштабі. 

За даними розвідки, внаслідок атаки на об’єкті противника виникла пожежа.

"Удар завдано силами і засобами Служби безпеки України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Більш детальна інформація щодо наслідків ураження нафтобази наразі уточнюється", - додали в Генштабі.

Також запевнили, що Сили оборони і надалі вживатимуть всіх можливих заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу російських окупантів  - щоб змусити їх припинити збройну агресію проти України.

Раніше повідомлялось, що днями Сили оборони України атакували тягові електропідстанції в курській області рф. Удари спричинили перебої з електропостачанням у кількох районах та націлені на підрив воєнно-економічного потенціалу ворога.

Популярні

Новини по темі