ukraina-ta-irlandiia-provely-finalnyi-raund-peremovyn-shchodo-bezpekovoi-uhody

Україна та Ірландія провели фінальний раунд перемовин щодо безпекової угоди

 • 16131 переглядiв

Україна та Ірландія провели фінальний раунд переговорів щодо двосторонньої безпекової угоди в рамках декларації G7. Сторони узгодили позиції та графік подальших дій для підписання документа лідерами країн найближчим часом.

Україна та Ірландія провели фінальний раунд переговорів щодо укладення двосторонньої угоди на виконання Спільної декларації G7. Про це заявили в Офісі президента України, передає УНН.

Деталі

Українську делегацію очолює керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. Черговий раунд переговорів провів заступник очільника Офісу Глави держави Ігор Жовква.

Сторони узгодили позиції щодо окремих положень документа і графік наступних кроків для фіналізації тексту й підписання двосторонньої угоди лідерами країн найближчим часом

- заявили в ОПУ. 

В Офісі президента додають, що Україна укладає двосторонні безпекові угоди на виконання Спільної декларації G7, ухваленої у Вільнюсі торік 12 липня.

Відповідні документи вже підписані з 25 країнами.

Нагадаємо

У липні президент Володимир Зеленський заявив, що Україна планує підписати угоди про безпеку ще з 9 країнами, що доведе загальну кількість країн до 32.

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні завтра світло вимикати не планують

     • 14729 переглядiв