ukenru
ukraina-spilno-z-tiktok-pochne-blokuvaty-akaunty-yaki-poshyriuiut-rospropahandu

Україна спільно з TikTok почне блокувати акаунти, які поширюють роспропаганду

 • 18009 переглядiв

Український центр протидії дезінформації та TikTok почнуть блокувати акаунти, які поширюють російську пропаганду, в тому числі ті, що поширюють відео, спрямовані на зрив мобілізації та посилення суспільної напруги.

Центр протидії дезінформації спільно з TikTok вже маємо модель реагування й через пару днів почне блокувати сумнівні акаунти, які поширюють роспропаганду. Про це повідомила заступниця керівника Центру протидії дезінформації при РНБО Аліна Бондарчук в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

"Центр протидії дезінформації спільно з TikTok вже маємо модель реагування і почнемо я так сподіваюся зовсім скоро блокувати такі канали. Ми дали вже список TikTok акаунтів, які не варто переглядати. Він є на нашому сайті. Ми дали цей список, і далі перейдемо до блокування. Буквально ще пару днів і вже почнемо їх блокувати", - розповіла Бондарчук.

За її словами, якщо контент з цих заблокованих акаунтів буде з’являтися на інших акантах, вони будуть заблоковані автоматично вже навіть без скарг.

Доповнення

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї ІПСО - зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві.