udar-po-vokzalu-v-selyshchi-budy-kharkivskoho-raionu-ne-vplynuv-na-rukh-poizdiv-terekhov

Удар по вокзалу в селищі Буди Харківського району не вплинув на рух поїздів - Терехов

 • 33404 переглядiв

Ціничній удар росіян призвів до поранення 25 людей

Вчорашній удар по вокзалу в селищі Буди на Харківщині, внаслідок якого двоє людей загинули і 25 отримали поранення, не вплинув на рух поїздів і сполучення потягів з містом Харковом продовжується. Про це заявив мер Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

"Вчора був потужний обстріл. Це була залізнична станція біля Харкова. Дуже жахливі події. Загинуло двоє людей, серед яких - поліцейський і керівник ДСНС Харківського району. Це дуже жахливо, бо приїхали рятувальники, приїхали поліцейські рятувати людей і так цинічно повторний обстріл призвів до жертв. На сьогодні 25 людей отримали поранення різних ступенів тяжкості. Серед них двоє дітей - хлопчик і дівчина, яка досі перебуває в лікарні. На щастя, на розклад електричного транспорту це не вплинуло і сьогодні є сполучення з містом Харковом залізничною дорогою", - сказав Терехов.

Нагадаємо

Вчора ворог завдав удару по залізничному вокзалу у селищі Буди на Харківщині. 

За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, внаслідок удару 25 людей постраждали, з них двоє дітей - дівчинка віком 14 років та 9-річний хлопчик. Стан дівчинки середньої тяжкості, вона у лікарні.

Популярні

Новини по темі

На Чернігівщині у річці потонула 2-річна дитина

 • 18674 переглядiв

Померла зірка “Беверлі-Гіллз, 90210” Шеннен Догерті

 • 22457 переглядiв

У Зарваниці відбувається Всеукраїнська проща

 • 19535 переглядiв