udar-po-morozovsku-sbu-ta-syly-oborony-zachystyly-aerodrom-rf-vid-ppo-aviatsii-ta-kabiv-dzherelo

Удар по "морозовську": СБУ та Сили оборони зачистили аеродром рф від ППО, авіації та КАБів - джерело

 • 25351 переглядiв

СБУ та Сили оборони зачистили ворожий аеродром "морозовськ" у ростовській області рф від ППО, авіації та КАБів в результаті атаки безпілотниками.

СБУ та Сили оборони зачистили ворожий аеродром "морозовськ" у ростовській області рф від ППО, авіації та КАБів в результаті атаки безпілотниками. Про це журналісту УНН повідомили поінформовані джерела.

Деталі

"Сьогодні вночі безпілотники СБУ завітали на аеродром "морозовськ" у ростовській області. Там розміщувалась ворожа ППО, авіаційна техніка та склади з КАБами, якими росіяни рівняють із землею українські міста. Спецоперація проводилася спільно із ГУР та Силами оборони", - повідомив співрозмовник.

Джерела повідомляють, що українські безпілотники відпрацювали на відмінно, влучивши у склад авіаційних боєприпасів.

"Детонація була така, що місцевим жителям не вистачило запасу лайки, щоб описати свої враження від масштабу вибухів та розквітлої "бавовни". Місцева російська влада намагається приховати приліт по військовому об'єкту і повідомляє, що горять лише якісь складські приміщення", - зазначили джерела.

Окрім аеродрому, безпілотники також уразили нафтобазу "губкінська" в бєлгородській області. росіяни в соцмережах повідомляли про серію вибухів та займання на території нафтобази, а також про роботу систем ППО.

Доповнення

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому "морозовськ" у ростовській області рф, влучання у склади боєприпасів. Також атаковано нафтобази та об'єкти з пальним в бєлгородській, курській та ростовській областях, відомо про загорання щонайменше двох резервуарів з нафтопродуктами.

Дрони ГУР спалили склад з пальним у рф, який забезпечував окупантів на Донеччині та Луганщині - джерело 03.08.24, 11:53

Популярні

Новини по темі

Угоди з обвинуваченими у терактах 11 вересня відмінили

 • 14187 переглядiв