u-zoni-osuv-tavriia-za-lypen-vytraty-okupantiv-stanovyly-32-tys-osib

У зоні ОСУВ "Таврія" за липень витрати окупантів становили 3,2 тис. осіб

 • 28656 переглядiв

За липень на Таврійському напрямку втрати російських окупантів становили 3200 осіб вбитими, пораненими та полоненими. Також було виведено з ладу, уражено або пошкоджено 1371 одиницю озброєння та військової техніки противника.

В операційній зоні ОСУВ "Таврія" за липень витрати російських окупантів становили 3200 осіб вбитими, пораненими та полоненими. Про це розповів речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

"Я порахував статистику на всій операційній зоні за липень, то в ОСУВ "Таврія" вона становить 3200 осіб вбитими, пораненими та полоненими. Якщо зважити, що інтенсивність бойових дій саме, як штурмових на землі порівняно не висока з іншими напрямками, то 3 200 відмінусованих російських вояк, як на мене - це дуже непогана цифра", - розповів Лиховій.

Також коментуючи втрати рф щодо озброєння та військової техніки, він повідомив, що за липень виведено з ладу, уражено, або пошкоджено 1371 одиницю.

Окрім того, він зазначив, що наразі кількість ворожих військ, наприклад в Запорізькій області залишається приблизно сталою, змін немає.

Британська розвідка проаналізувала втрати військ рф у війні03.08.24, 14:56

Популярні

Новини по темі

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя Херсонщини

 • 17590 переглядiв