ukenru
u-zelenskogo-mriyut-povernutisya-u-kvartal-i-znimati-oskaronosne-kino

У Зеленського мріють повернутися у "Квартал" і знімати оскароносне кіно

 • 10351 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Після 5-річного президентського терміну Володимир Зеленський зі своєю командою планує повернутися до зйомок фільмів і мріє завоювати "Оскар". Про це повідомив перший помічник президента України Сергій Шефір в інтерв'ю виданню "Лівий берег", передає УНН.

"Адже не навічно в політиці. Це не запасний аеродром - це улюблена справа."Квартал" - справа нашого життя, від якої ми тимчасово відійшли, щоб зробити щось важливе для країни. Те, чим ми займаємося зараз, не є улюбленою справою, хоча ми і підходимо до цього з усією відповідальністю. Я рахую дні, коли повернуся до роботи. Ми хочемо робити велике кіно. Взагалі наша мрія - це "Оскар", - зазначив Шефір.

За його словами, на сьогодні престижна кінопремія "Оскар" залишається мрією Зеленського і його команди.

При цьому він додав, що сам глава держави вже давно не просто актор, а "продюсер з великої літери". "Він сценарист, організатор, двигун - паровозик, який рухає вагончики. Бути йому чи не бути актором після президентства - питання, на яке мені самому цікаво почути відповідь. Але я впевнений, що він зможе залишитися продюсером і створювати велике хороше кіно", - додав Шефір.

Нагадаємо, у другій половині червня студія "Квартал 95" оголосила конкурс на кращого актора, який буде пародіювати засновника студії, нині чинного Президента України Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика