u-vovchansku-tryvaiut-vulychni-boi-rosiiany-ne-mozhut-prosunutysia-otu-kharkiv

У Вовчанську тривають вуличні бої, росіяни не можуть просунутися - ОТУ "Харків"

 • 47147 переглядiв

У Вовчанську на Харківщині продовжуються вуличні бої. Російські війська намагаються просуватися в деяких локаціях, але безуспішно. Інформація про захоплення агрегатного заводу не має новинної цінності.

У Вовчанську, що на Харківщині, тривають вуличні бої. росіяни намагаються просуватися в деяких локаціях, втім в них нічого не виходить. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" Віталій Саранцев в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

"У Вовчанську тривають вуличні бої. Противник намагається певною мірою в деяких локаціях просуватися, втім в нього нічого не виходить", - сказав Саранцев.

Окрім того, він прокоментував інформацію Інституту вивчення війни про те, що росіяни повністю захопили агрегатний завод у Вовчанську.

 "Повідомлення, які були раніше, які розповсюдили наші ЗМІ в соцмережі стосовно публікації ISW про зайняття агрегатного заводу, тут слід зазначити, що цей агрегатний завод і так контролювався раніше підрозділами окупаційних військ, тому ця інформація не має ніякої новинної цінності", - заявив Саранцев.

Зеленський відвідав командний пункт ССО біля Вовчанська: заслухав доповідь щодо діяльності спецпризначенців29.07.24, 13:34

Доповнення

Інституту вивчення війни (ISW) повідомляв, що російські війська, ймовірно, захопили весь агрегатний завод у Вовчанську (на північний схід від Харкова) та продовжили наземні атаки на півночі Харківської області 29 липня.

В ОТУ "Харків" повідомлялося, що на Харківському напрямку основні зусилля ворог сконцентрував у районах Глибокого та Вовчанська.

Популярні

Новини по темі

У Харкові та Херсоні пролунали вибухи - ЗМІ

 • 42987 переглядiв

ЦАХАЛ завдав удару по Бейруту. Ціллю був командир Хезболли

 • 16086 переглядiв