ukenru
u-tsentri-vidnya-stalasya-strilyanina-ye-zagibliy

У центрі Відня сталася стрілянина: є загиблий

 • 8780 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. У результаті стрілянини у центрі Відня одна людина загинула і ще одна отримала важке вогнепальне поранення. Про це повідомила поліція міста в Twitter, передає УНН.

"Близько 13:30 підозрюваний чоловік зробив кілька пострілів по двох жертвах у Внутрішньому місті (центральному районі – ред.) Відня. Одна людина загинула на місці, ще одна отримала важке поранення", – йдеться в повідомленні.

Поліцейські зазначили, що наразі у місті триває повномасштабна "облава" на злочинця.

Зазначимо, що інцидент стався вдень 21 грудня. На місце події прибуло декілька нарядів поліції та "швидка допомога". Рух у центрі міста було обмежено.

За інформацією поліції, наразі немає ніякої небезпеки для сторонніх осіб.

Як пишуть місцеві ЗМІ, стрілянина сталася поблизу популярного місцевого ресторану Figlmuller.

Як повідомляв УНН, ввечері 11 грудня 29-річний Шеріф Шекатт влаштував стрілянину поруч з різдвяним ярмарком в Страсбурзі. Мер міста назвав напад терактом. Шекатт був ліквідований в четвер в ході спецоперації. За даними телеканалу BFM, нападник був бойовиком терористичного угрупування "Ісламська держава". Внаслідок теракту загинуло 5 людей.

About 1.30pm a male suspect has fired several shots at two victims in Vienna #InnereStadt. One person died at the scene, another one has been severely injured. We expect to deal with a specific crime. There is no threat for non-participants. A major dragnet operation is going on.

— POLIZEI WIEN (@LPDWien) 21 грудня 2018 р.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП