u-tsakhal-pidtverdyly-nanesennia-udaru-po-beirutu-tsilliu-buv-komandyr-khezbolly

ЦАХАЛ завдав удару по Бейруту. Ціллю був командир Хезболли

 • 16050 переглядiв

ЦАХАЛ підтвердив авіаудар по Бейруту, метою якого був командир Хезболли, відповідальний за атаки на Ізраїль. Міністр оборони Ізраїлю заявив, що Хезболла "перетнула червону лінію".

ЦАХАЛ підтверджує, що нещодавно завдав авіаудару по столиці Лівану Бейруті, передає УНН із посиланням на Times of Israel.

Деталі

За словами військових, цілью удару був командувач Хезболли, який здійснив смертоносний ракетний удар по Мадждал-Шамсу та інші смертоносні атаки на Ізраїль.

За словами ЦАХАЛу, в інструкціях для ізраїльських цивільних поки що немає змін.

ЦАХАЛ каже, що незабаром надасть додаткові подробиці.

Додамо

Через кілька хвилин після того, як ЦАХАЛ підтвердив удар по командиру Хезболли в Бейруті, міністр оборони Йоав Галлант оприлюднив заяву, в якій говориться, що ліванська терористична група "перетнула червону лінію".

Контекст

27 липня влада Ізраїлю повідомила, що ліванське угруповання "Хізбалла" завдало ракетного удару по Голанських висотах, які контролює Ізраїль. Під обстріл потрапило футбольне поле у ​​селі Мадждаль-Шамс. Загинули 12 людей - діти та підлітки. Цей обстріл став найбільшою атакою на Ізраїль та підконтрольні йому території після нападу на країну терористів ХАМАС 7 жовтня 2023 року.

Популярні

Новини по темі

ЦАХАЛ завдав удару по Бейруту. Ціллю був командир Хезболли

 • 16050 переглядiв