u-telegram-kanalakh-shyrytsia-foto-ymovirnoho-vbyvtsi-iryny-farion-u-tsentri-stratkomu-zaiavliaiut-tse-feik

У Telegram-каналах шириться фото ймовірного вбивці Ірини Фаріон. У Центрі страткому заявляють - це фейк

 • 16566 переглядiв

Центр стратегічних комунікацій спростував інформацію про фото ймовірного вбивці Ірини Фаріон. Поліція та СБУ проводять комплекс заходів для пошуку та затримання справжнього злочинця.

Мережею поширили фото імовірного вбивці громадської діячки Ірини Фаріон. У Центрі стратегічних комунікацій запевняють - це фейк, передає УНН.

Деталі

Телеграм-канали розповсюдили фотографію 21-річного юнака, який буцімто може бути вбивцею екс-депутатки Верховної Ради Ірини Фаріон.

За даними Центру стратегічних комунікацій, ця інформація є недостовірною.

Нагадаємо

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню.

У лікарні Ірина Фаріон померла.

Поліція має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

На ранок поліцейські спільно зі співробітниками СБУ проводять комплекс заходів щодо затримання зловмисника, який застрелив Фаріон. Правоохоронці опитують очевидців, перевіряють інформацію, вивчають відео з камер спостереження та здійснюють інші заходи для встановлення особи зловмисника, його місце перебування.

Прощання з мовознавицею Іриною Фаріон відбудеться 21 липня о 19:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові, похорон відбудеться наступного дня, 22 липня, поховають громадську діячку на Личаківському кладовищі у Львові.

Популярні

Новини по темі

На Чернігівщині у жінки виявили лептоспіроз: що відомо

 • 16425 переглядiв