ukenru
u-subotu-u-kiyevi-vidbudetsya-naymasshtabnisha-vesnyana-toloka

У суботу у Києві відбудеться наймасштабніша весняна толока

 • 18542 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Сьогодні о 10:00 у Києві стартує наймасштабніша весняна толока, присвячена Дню довкілля. У цей день зусиллями міських служб, громадських організацій, комерційних структур планують прибрати понад 30 локацій. Про це повідомляє УНН за посиланням на КМДА.

До толоки, під час якої прибиратимуть сміття (зокрема, стихійні смітники), висаджуватимуть дерева та кущі, зможуть долучитися всі охочі. Тим більше, що локації обирались, зокрема, зі звернень киян у соціальних мережах та за телефонами міського контакт-центру.

Перелік усіх локацій толоки опубліковано на сайті КМДА.

Толоки проходитимуть у кожному районі столиці – у парках і скверах, на залишених територіях, біля водоймищ тощо. Загалом налічується більше 30 локацій. За кожною закріплена відповідальна особа, яка допоможе з деталями. Усі учасники будуть забезпечені інвентарем та рукавичками.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області під час толоки розчистили частину території Дністровського регіонального ландшафтного парку, де пролягатиме туристичний маршрут до каскаду з дев’яти водоспадів.

Українські Національні Новини

Київ