ukenru
u-spravi-navkolo-nardepa-svyatasha-sud-vinis-sche-odne-rishennya

У справі навколо нардепа Святаша суд виніс ще одне рішення

 • 10246 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Печерський районний суд міста Києва відправив Пугача Олександра Яременка Олександра цілодобовий під домашній арешт в рамках кримінального провадження за фактами заволодіння кредитними коштами АТ "УкрСиббанк", які в 2007 році було надано кільком підприємствам групи компаній "АІС", яка контролюється колишнім нардепом Дмитром Святашем та його бізнес-партнером Василем Поляковим, передає УНН із посиланням на "112 Україна".

"За клопотанням слідчого за згодою прокурора двом фігурантам виробництва було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Підставою для обрання запобіжного захисту було неявка підозрюваних до слідчого і прокурора без поважних причин", - відзначили у прокуратурі міста Києва.

Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли, що партнер по бізнесу Святаша Василь Поляков отримував повістки від прокуратури міста Києва для вручення повідомлення про підозру у кримінальній справі за фактом заволодіння шахрайським шляхом коштами "Укрсиббанку" в розмірі більше двох млд грн. А на запит телеканалу "112 Україна" прокуратура цю інформацію підтвердила. Крім цього, в рамках розслідування були заарештовані і передані в управління АРМА нерухоме майно та корпоративні права ряду підприємств групи компаній "АІС".

Українські Національні Новини

Політика