u-shirokiy-baltsi-na-khersonschini-cholovik-natrapiv-na-vorozhu-minu

У Широкій Балці на Херсонщині чоловік постраждав від ворожої міни

 • 35515 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. У селищі Широка Балка Херсонської області місцевих житель постраждав від вибуху міни, залишеної росіянами. Про це УНН повідомляє із посиланням на Херсонську ОВА.

Цитата

«У Широкій Балці через міну, залишену росіянами, постраждала людина. На вибухівку 41-річний чоловік натрапив, коли випасав худобу», - йдеться у повідомленні ОВА.

Деталі

Зазначається, що внаслідок детонації чоловік отримав вибухову травму та уламкове поранення ноги.

Як повідомляється, потерпілого шпиталізували.

Доповнення

Вторгнення росії до України призвело до того, що країна перетворилася на найбільше у світі мінне поле. За понад 600 днів від початку повномасштабної війни Україна випередила Афганістан і Сирію та стала найбільш замінованою країною на землі. За попередніми оцінками забруднена вибухонебезпечними предметами територія становить 250 тисяч квадратних кілометрів.

Станом на 1 листопада щонайменше 264 мирних жителі загинули від мін, а понад 830 були покалічені або поранені після російського вторгнення. окупації або переживання важких боїв. Офіційні особи кажуть, що кількість жертв наземних мін може сягнути 9000 до 2030 року, якщо проблема не буде ефективно вирішена.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль не планує "триваючу окупацію" Гази - радник Нетаньягу

     • 49269 переглядiв