ukenru
u-sbu-nazvali-prichinu-vikliku-aktivista-sternenka

У СБУ назвали причину виклику активіста Стерненка

 • 31657 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Активіста Сергія Стерненка було викликано до СБУ у понеділок для проведення слідчих дій, які на даний момент не пов’язані з оголошенням йому про підозру. Про це йдеться у повідомленні пресслужби СБУ у Telegram-каналі, передає УНН.

"Служба безпеки України повідомляє, що Сергія Стерненка викликано на 9:00 18 травня для проведення окремих слідчих та процесуальних дій, які на даний момент часу не пов’язані з оголошенням йому про підозру", - зазначили у пресслужбі.

У СБУ підкреслюють, що "активізація навколо цієї справи в інформаційному полі є нічим іншим, як свідомим намаганням загострити ситуацію в публічній площині та створити додаткові можливості для подальшого тиску на розслідування".

"Служба безпеки наголошує, що в розслідуванні "справи Стерненка" керується принципами законності, об’єктивності, справедливості та бажанням встановити істину, незалежно від настроїв та політичних вподобань всіх фігурантів розслідування", - зазначили у відомстві.

Як повідомлялося в УНН, 14 травня громадський активіст Сергій Стерненко повідомив, що його викликають в СБУ для повідомлення йому про підозру.

Українські Національні Новини

Політика