u-rosiyskikh-regionakh-cherez-zakolot-prigozhina-skasovuyut-usi-masovi-zakhodi

У російських регіонах через "заколот" пригожина скасовують усі масові заходи

 • 833252 переглядiв

Деталі

Раніше в москві, підмосков'ї та воронезькій області ввели режим контртерористичної операції.

У москві випускні вечори у школах перенесли на тиждень.

Тим часом, губернатор прикордонної курської області роман старовойт у телеграм-каналі назвав обстановку в регіоні «напруженою» і оголосив про те, що "заходи безпеки будуть посилені". Він закликав жителів «залишатися розсудливими та не піддаватися на провокації».

Про посилення заходів безпеки також повідомив губернатор орловської області андрій кличков. «Повідомляю, що в регіоні з ночі посилено заходи безпеки, ситуація на особливому контролі правоохоронних органів. У взаємодії із силовими структурами ми забезпечуємо безпеку та правопорядок на території області. Усі служби працюють у штатному режимі, прошу поставитися з розумінням до заходів, що вживаються», - написав він у телеграм-каналі.

Влада санкт-петербурга своєю чергою повідомила, що в місті обстановка "спокійна і контрольована" і вона не планує скасовувати традиційне свято для випускників "Алиє паруса".

У костромській області рф ситуація спокійна, вирішено заплановані заходи не скасовувати, повідомив губернатор регіону сергій сітніков.

Доповнення

Генпрокуратура рф 23 червня оголосила про порушення кримінальної справи стосовно засновника пвк "вагнер" євгенія пригожина за статтею про збройний заколот. Справу порушили після того, як пригожин заявив про удар по таборах пвк "вагнер", завданий міноборони рф, і повідомив, що разом із бійцями піде "розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня". міноборони рф назвало твердження про завданий удар такими, що не відповідають дійсності. фсб рф заявила, що висловлювання пригожина "фактично є закликом до початку збройного громадянського конфлікту" на території рф, і закликала бійців пвк "вагнер" не виконувати накази пригожина та вжити заходів для його затримання.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Херсоні вода відступила від всіх будинків - голова ОВА

     • 948420 переглядiв

    Вранці країна-терорист атакувала Одещину “Калібрами”

     • 1683050 переглядiв

    пригожин заявив про збиття трьох вертольотів

     • 1063958 переглядiв

    Літак родини лукашенка приземлився у Туреччині

     • 2586826 переглядiв