u-rosiian-ne-vystachaie-resursiv-vesty-masshtabnyi-nastup-na-pivdennomu-napriamku-lykhovii

У росіян не вистачає ресурсів вести масштабний наступ на південному напрямку - Лиховій

 • 28230 переглядiв

Речник ОСУВ "Таврія" повідомив про 7 невдалих атак росіян малими групами за добу. У росіян не вистачає ресурсів вести ефективний, масштабний наступ на південному напрямку.

Речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій заявив, що в росіян не вистачає ресурсів вести ефективний, масштабний наступ на південному напрямку. За минулу добу було зафіксовано 7 атакувальних спроб росіян, де у всіх випадках окупанти атакували невеликими піхотними групами чисельністю до відділення. Про це Лиховій заявив в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Наші підрозділи продовжують ведення оборонної операції, вживають заходи для покращення свого тактичного положення, мають певні успіхи, але загалом в нас лінія фронту, хоч і є стабільною, вона в деяких місцях залишається динамічною. Якщо порівнювати наш напрямок із загальною ситуацією на фронті, то наголошую, що очевидно, що в росіян не вистачає ресурсів вести ефективний, масштабний наступ і на нашому напрямку також, тому що за минулу добу було зафіксовано 7 атакувальних спроб росіян, з яких 4 - на Оріхівському напрямку, і ще три спроби в районі Кринок

- сказав Лиховій.

Він зазначив, що у всіх випадках окупанти атакували невеликими піхотними групами чисельністю до відділення, успіху не мав, подекуди зазнав втрат.

Нагадаємо

Вчора Дмитро Лиховій заявляв, що Сили оборони за дві неповні доби уразили три танки на Гуляйпільському напрямку, що свідчить про активізацію росіян на цьому напрямку.

Також Лиховій повідомляв, що чисельність особового складу противника у Запорізькій області сягає майже 90 тис. солдатів, але за даними розвідки, різких, суттєвих змін, які впливали б на зміну характеру бойових дій, немає й ознак формування наступального угруповання ворога не виявлено.

Популярні

Новини по темі