u-pokrovskii-mva-poiasnyly-slova-pro-dva-tyzhni-na-evakuatsiiu-dlia-mistsevykh-zhyteliv

У Покровській МВА пояснили слова про "два тижні на евакуацію для місцевих жителів"

 • 42202 переглядiв

Голова Покровської МВА пояснив заяву про евакуацію жителів. Кількість евакуйованих зросла до 600-700 на день, планується вивезення певних категорій населення без поспіху.

Жителі Покровської громади почали частіше евакуйовуватися. Про це заявив голова Покровської МВА Сергій Добряк в ефірі "Ми-Україна", передає УНН.

Деталі

Добряк наголосив, що ще два тижні тому по Покровській громаді було 400-450 на місяць евакуйованих. Сьогодні - вже 600-700 на день. Він підкреслив що це дуже нормальний показник.

Водночас голова МВА пояснив слова про те, що "жителі Покровська мають максимум два тижні на евакуацію", яка прозвучала раніше.

Зараз у нас майже 59 тисяч мешканців в усій громаді. Це два міста у нас і 39 населених пунктів - сіл і селищ. Ми мали на увазі те, що є певні категорії людей, а це родини з дітьми, вимушені переселенці, в нас їх 13 тисяч, люди похилого віку. В нас є сили і засоби, і можливість за допомогою і Донецької обласної військової адміністрації, спільними зусиллями з волонтерами, з гуманітарними організаціями вивезти планово оцю категорію. Тобто не поспіхом…. Ми закликали і закликаємо наших мешканців, щоб це відбувалось в нормальний спосіб - без скупчення на залізниці, на трасі, як це було у 2022 році,

- зазначив очільник Покровської МВА.

На Покровському напрямку зс рф зазнають величезних втрат - партизани20.08.24, 17:12

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі