ukenru
u-moz-prokomentuvali-zvinuvachennya-schodo-poganoyi-komunikatsiyi-z-ukrayintsyami-pro-poshirennya-koronavirusu

У МОЗ прокоментували звинувачення про погану комунікацію з українцями

 • 13869 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. У Міністерстві охорони здоров’я не вважають, що зробили недостатньо для поширення інформації про розповсюдження та попередження коронавірусу. Адже використали усі наявні канали для інформування громадян, якими вже потім користувались чи не користувались ЗМІ. Відповідну заяву зробив заступник Міністра охорони здоров’я України Дмитро Коваль під час засідання Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

"Комунікацію МОЗ розпочало з січня, коли проблематика назріла у світі. За цей час на сайті МОЗ є вся інформація будь-якою мовою: простою чи складною. Це перше. Друге, МОЗ спокійно проводило брифінги. На третій-п’ятий брифінг приходило все менше журналістів. Що ще мало зробити МОЗ, щоб прокомунікувати?", - прокоментував Коваль звинувачення нардепів на адресу міністерства у недостатньому інформуванні громадян.

Нагадаємо, що станом на 5:50 п'ятниці загальна кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом COVID-19, в Китаї зросла до 2238 осіб.

Як раніше повідомлялося в УНН, евакуйовані з Китаю українці, які зараз перебувають на обсервації на території медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області, не скаржаться на умови проживання. 

Нагадаємо, у Нових Санжарах, куди перевезли евакуйованих із Китаю українців, сталися сутички. Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що провокації можуть продовжитись.

Українські Національні Новини

Суспільство