u-misti-azov-rostovskoi-oblasti-uves-den-palaie-poblyzu-naftobazy

У місті азов ростовської області увесь день палає поблизу нафтобази

 • 28145 переглядiв

У російському місті азов спалахнула масштабна пожежа поблизу нафтобази. Влада стверджує, що горить сміття, але місцеві жителі говорять про атаку дронів.

В неділю поблизу нафтобази у міста азов у російській ростовській області спалахнула велика пожежа, яку досі не можуть загасити. Про це пишуть росЗМІ, передає УНН.

Деталі

Близько обіду в місті азов неподалік нафтобази почалася пожежа. Як заявило місцеве МНС – спалахнуло сміття та покришки на відкритій території, внаслідок чого вогонь перекинувся на склад. Проте мешканці у соцмережах говорять, що пожежа сталася внаслідок атаки дронів.

Загальна площа пожежі складає 5 тисяч квадратних метрів. Його намагаються загасити близько 120 пожежних. Влада стверджує, що нафтобаза не загорілася. Проте сильний чорний дим можна побачити з відстані у багато кілометрів. Знадобилося відібрати проби повітря, щоб зрозуміти концентрацію отруйних речовин.

Нагадаємо

В окупованому Луганську сталося 12 вибухів та виникла пожежа на машинобудівному заводі. За словами голови Луганської ОВА, на цьому об'єкті окупанти ремонтують і зберігають військову техніку.

Удар по "морозовську": з’явились перші знімки наслідків ураження аеродрому в ніч з 2 на 3 серпня03.08.24, 20:21

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі