u-minoborony-rozpovily-pro-novi-funktsii-rezerv-yaki-ziavliatsia-naiblyzhchym-chasom

У Міноборони розповіли про нові функції Резерв+, які зʼявляться найближчим часом

 • 12408 переглядiв

Міноборони анонсувало нові функції у застосунку "Резерв+". Серед них - автоматична зміна реєстрації в ТЦК, онлайн-подання заявки на відстрочку та цифровий рекрутинг для вибору посад у ЗСУ.

Найближчим часом у Резерв+ зʼявиться можливість автоматичної зміни реєстрації, автоматичного оновлення даних для тих, хто має відстрочку та функція рекрутингу. Про це розповів керівник управління інформаційних технологій Міністерства оборони Олег Берестовий, в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Ми активно працюємо над новими функціями і Резерв+. Ми працюємо над функціоналом, який дозволить автоматично ставати на облік в ТЦК, якщо ти змінюєш місце реєстрації та хочеш стати на облік в іншому ТЦК. Також ми працюємо над тим, щоб військовозобовʼязаний, який має право на відстрочку міг не йти фізично до ТЦК, а автоматично подати заявку. Ще одна із ключових функцій, яка буде вже найближчим часом — це цифровий рекрутинг. Ми даємо можливість обирати релевантні і бажані посади у ЗСУ для військовозобовʼязаних

- розповів Берестовий.

Нагадаємо 

Раніше повідомлялось, що у застосунку "Резерв+" має з’явитися онлайн-рекрутинг, направлення на ВЛК, яке можна буде згенерувати через застосунок, а також онлайн-відстрочка, яка на першому етапі оновлення стосуватиметься багатодітних батьків та студентів денної форми навчання.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЦАХАЛ знайшов тіла 6 ізраїльських заручників на півдні Гази

     • 10272 переглядiв