u-minoborony-poperedyly-shcho-rosiia-zapuskaie-feikovi-dodatky-rezerv-dlia-zboru-danykh-ukraintsiv

У Міноборони попередили, що росія запускає фейкові додатки Резерв+ для збору даних українців

 • 26471 переглядiв

Заступниця міністра оборони України попередила про фейкові додатки Резерв+, через які росіяни намагаються збирати персональні дані українців. Користувачів закликають користуватися лише офіційним сайтом reserveplus.mod.gov.ua та перевіряти розробника, яким має бути Міноборони України.

росіяни запускають фейкові додатки Резерв+ для збору персональних даних українців. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко, пише УНН.

Ворог розповсюджує веб-застосунки, які мають виглядати як Резерв+, і планує поширювати їх серед українців для збору персональних даних. Ми вже знаємо про це і працюємо над забезпеченням вашого захисту

Вона закликала українців бути уважними та перевіряти джерела, на які переходите. Зокрема, користуватися тільки офіційним сайтом Резерв+: reserveplus.mod.gov.ua.

Не переходьте за посиланнями, що імітують назву reserveplus.mod.gov.ua і закінчуються на .top, .website, .org тощо.

При завантаженні застосунку обов’язково перевіряйте, що розробником є Міністерство оборони України (MINISTERSTVO OBORONY UKRAINY).

Нагадаємо

Починаючи з 17 липня, військовозобов'язані в Україні можуть оновити дані лише через додаток Резерв+ або в Територіальних центрах комплектування та СП, повідомляє пресслужба Міноборони.

У Резерв+ відтепер доступний статус бронювання26.07.24, 17:28

Популярні

Новини по темі