ukenru
u-lisichansku-zniklogo-bezvisti-cholovika-znayshli-vbitim

У Лисичанську зниклого безвісти чоловіка знайшли вбитим

 • 14063 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. У Лисичанську Луганської області знайшли тіло місцевого жителя, який напередодні зник безвісти. Суд обрав запобіжний захід підозрюваним у викраденні та вбивстві чоловіка. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області, передає УНН.

Так, на території Лисичанська 16 липня був знайдений труп місцевого жителя з чисельними тілесними ушкодженнями, який напередодні зник безвісти.

"Завдяки спільним заходам правоохоронців, дії яких координувалися Лисичанською місцевою прокуратурою, встановлено обставини зникнення та загибелі чоловіка, а також осіб, причетних до скоєння злочину", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 146 КК України (позбавлення волі та викрадання людини, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки) і п. п. 3, 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне протиправне заподіянні смерті людині, вчиненому стосовно викраденої людини, за попередньою змовою групою осіб).

Проведеними першочерговими слідчими діями зібрано достатньо доказів для повідомлення зловмисникам про підозру за вказаними статтями.

"На даний час підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів", - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, підозрюваного у вбивстві киянки затримали на вокзалі при спробі втекти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП