ukenru
u-kyievi-vyiavyly-skyd-naftoproduktiv-na-bohatyrskomu-ozeri-tryvaiut-roboty-z-ochyshchennia

У Києві виявили скид нафтопродуктів на Богатирському озері: тривають роботи з очищення

 • 74486 переглядiв

На озері Богатирське в Оболонському районі столиці відбувся витік нафтопродуктів. Щоб запобігти подальшому розповсюдженню нафтопродуктів, експерти з КП "Плесо" встановили бони і застосували спеціальний засіб "Еколан-М".

У Києві на Богатирському озері зафіксували скид нафтопродуктів, передає УНН із посиланням на КМДА.

Деталі

Уночі, 16 березня, на озері Богатирське в Оболонському районі столиці відбувся витік нафтопродуктів, про що повідомили співробітники КП "Плесо" з інформацією від представників Головного управління Національної поліції у Києві. Інспектори та працівники лабораторії підприємства негайно прибули на місце події, щоб встановити обсяги та характеристики витоку. 

Щоб запобігти подальшому розповсюдженню нафтопродуктів, експерти з КП "Плесо" встановили бони і застосували спеціальний засіб "Еколан-М", який призначений для очищення грунтів та водойм від забруднень нафтопродуктами. Вони поступово збільшують обсяг використаного сорбенту, продовжуючи моніторити стан озера. Факт забруднення озера Богатирське розслідують правоохоронні органи, які збирають всю необхідну інформацію.

Нагадаємо

За рішенням суду Подільська районна прокуратура Києва провела обшуки в комунальному підприємстві "Плесо" з метою виявлення та фіксації інформації, пов'язаної з його діяльністю, а також відшукання оригіналів документів документообігу.