u-kyievi-sudytymut-nianiu-za-liapasy-4-richnii-divchyntsi-v-avtobusi

У Києві судитимуть няню за ляпаси 4-річній дівчинці в автобусі

 • 24659 переглядiв

Няню звинувачують у нанесенні ударів по обличчю 4-річної дівчинки в автобусі. Інцидент зафіксовано на відео, няня пояснила, що давала ляпаси, щоб не дозволити дитині заснути.

У Києві судитимуть няню за ляпаси 4-річній дівчинці в автобусі, повідомили у Київській міській прокуратурі у вівторок, пише УНН.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно няні за умисні завдання ударів по обличчю дитини, які не спричинили тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 126 КК України)

- повідомили у прокуратурі.

Деталі справи

У квітні 2024 року у соцмережах було опубліковано відео, на якому жінка в автобусі дає ляпаси дівчинці. Це відео одразу побачила матір 4-річної дитини, яка впізнала на ньому свою доньку та няню. Жінка звернулась до поліції та одразу припинила співпрацю з нянею, розповіли у прокуратурі.

"Правоохоронцям няня пояснила, що ляпаси дитині давала, щоб не дозволити їй заснути. Про це вона начебто домовилась із 4-річної дівчинкою, з якою того дня їхала до церкви", - зазначається у повідомленні.

За вчинене обвинуваченій загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів гро­мадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Загибель людей біля зачиненого укриття у Києві: охоронця, який не відкрив двері, засудили до 4 років ув’язнення30.07.24, 11:39

Популярні

Новини по темі

МХП сплатила 3,7 млрд грн податків у I півріччі 2024 року

 • 27738 переглядiв

NVIDIA анонсує серію оновлень, зокрема генеративні моделі ШІ

 • 12293 переглядiв