ukenru
u-kyievi-pianyi-vodii-vchynyv-potriinu-dtp-ye-postrazhdali

У Києві п’яний водій вчинив потрійну ДТП: є постраждалі

 • 38363 переглядiв

П'яний 23-річний водій спричинив потрійну ДТП у Києві, в результаті якої постраждали двоє людей. Тепер йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

У столиці сьогодні вранці п’яний водій вчинив потрійну аварію, в результаті якої постраждало двоє людей. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію Києва. 

Деталі

Як повідомляється, ДТП сталась на вулиці Братиславській у Деснянському районі Києва.  Автомобіль "Audi" рухаючись по проїзній частині дороги наїхав на "Infiniti", який їхав попереду нього у попутному напрямку. Внаслідок удару, водій  "Infiniti" втратив керування та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся ще й із "КІА".

Водії "Infiniti" та "КІА" отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікарні.

Правоохоронці затримали водія "Audi". Ним виявився 23-річний чоловік, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Прилад "Драгер" показав 1,74 проміле, вказали у поліції. 

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. 

Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Трагічна ДТП з мікроавтобусом на Дніпропетровщині забрала життя 5 людей, 13 поранених, серед них - дитина18.03.24, 09:40 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Київ