u-kyievi-cholovika-zapidozryly-u-kradizhtsi-hroshei-z-salonu-marshrutky-vodii-spiimaly-yoho-pry-sprobi-vtekty-cherez-lis

У Києві чоловіка запідозрили у крадіжці грошей з салону маршрутки: водії спіймали його при спробі втекти через ліс

 • 19336 переглядiв

24-річний чоловік підозрюється у тому, що вкрав 1700 гривень з салону маршрутки на кінцевій зупинці біля метро 'Бориспільська'. Підозрюваного спіймали після спроби втечі через ліс, йому загрожує до 10 років ув'язнення.

У Києві пограбували водія маршрутки, підозрюваного затримали після спроби втекти через ліс, повідомили у ГУНП у столиці, пише УНН.

Деталі

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про грабіж. Заявник повідомив, що біля станції метро "Бориспільська" затримано "чоловіка, який заволодів грошима у водія маршрутного автобуса та намагався втекти".

"На місці події поліцейські встановили, що на кінцевій зупинці громадського автотранспорту 24-річний місцевий житель, скориставшись тим, що водій відволікся, забрав з салону автобуса 1700 гривень. Чоловік побіг через ліс, водії маршруток наздогнали втікача та передали правоохоронцям", - вказали у поліції.

Чоловіка затримано. Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 186 ККУ – грабіж, вчинений в умовах воєнного. Санкція статті передбачає покарання - до 10 років позбавлення волі.

На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, зазначили у поліції.

Завдав ударів молотком: водій авто перевізника підозрюється у вбивстві та пограбуванні11.07.24, 16:19

Юлія Шрамко

Київ

Популярні

Новини по темі

Зеленський оглянув відновлення Дергачів на Харківщині

 • 23497 переглядiв