ukenru
u-kremli-kazhut-moskva-ne-otrimuvala-vid-kiyeva-konkretnikh-propozitsiy-schodo-mozhlivoyi-zustrichi-zelenskogo-i-putina

У Кремлі кажуть, Москва не отримувала від Києва "конкретних пропозицій" щодо можливої ​​зустрічі Зеленського і Путіна

 • 17574 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. За даними Кремля, конкретних пропозицій від української сторони щодо порядку потенційної зустрічі президентів України Володимира Зеленського та РФ Володимира Путіна немає. Про це заявив журналістам у п'ятницю прессекретар Путіна Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на ТАСС.

Цитата:

"Ні", - сказав представник Кремля, відповідаючи на питання про те, чи з'явилася ясність про можливості зустрічі Путіна і Зеленського.

"Якихось конкретних ділових пропозицій щодо порядку денного такої потенційної зустрічі по лінії офісу президента України ми поки не отримали", - сказав Пєсков.

Деталі

Як повідомляє агентство, зі слів Пескова, намір Зеленського підняти тему Криму "не зовсім корелюється з тим, що сказав президент РФ".

Що було раніше

Раніше Володимир Зеленський сказав під час пресконференції, що розмову між офісами президентів України і Росії про зустріч президентів обох країн розпочато.

В той же день в Кремлі підтвердили контакти з підготовки гіпотетичної зустрічі президента Росії Володимира Путіна і Президента України Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика