ukenru
u-kiyevi-vrantsi-utvorilisya-zatori-de-tyagnuchka-7

У Києві вранці утворилися затори: де "тягнучка"

 • 14150 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. У Києві станом на 8:15 вівторка, 28 грудня, помітно значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, пише УНН.

Деталі

На правому березі затори утворилися на проспектах Леся Курбаса, Перемоги, Повітрофлотському, Валерія Лобановського, Степана Бандери та Голосіївському.

Окрім того, рух ускладнено вулицями Січових Стрільців, Жилянською, Саксаганського, Павла Скоропадського, Вадима Гетьмана та Борщагівською.

Тим часом, на лівому березі рух ускладнено на проспектах Броварському, Юрія Гагаріна, Визволителів, Соборності та Романа Шухевича.

Рух на мостах Північному, Південному, Дарницькому — було ускладнено в напрямку правого берега. На мосту Патона, мосту Метро спостерігалося незначне ускладнення руху транспорту в бік правого берега.

Доповнення

У вівторок, 28 грудня, ускладнення погодних умов: у центральних та східних областях значний сніг, місцями пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина, у південній частині мокрий сніг та дощ (вночі значні опади), ожеледь, налипання мокрого снігу; у західних та північних областях помірний сніг.

Українські Національні Новини

Київ