u-kharkovi-spalakhnula-masshtabna-pozhezha-riatuvalnyky-povidomliaiut-pro-zaimannia-na-terytorii-pidpryiemstva

У Харкові спалахнула масштабна пожежа: рятувальники повідомляють про займання на території підприємства

 • 12574 переглядiв

На території одного з підприємств Харкова загорілася споруда, що не експлуатується. Пожежу локалізували, постраждалих немає. За попередніми даними, сталося самозаймання на градирні, яка не працювала понад 20 років.

У Харкові спалахнула масштабна пожежа. Місцеві пабліки повідомляють, що полум'я помітили в районі Турбоатому. У ДСНС зазначають, що на території одного з підприємств спалахнула споруда, яка не експлуатується, передає УНН.

"О 16:30 надійшло повідомлення про пожежу на території одного з підприємств, а саме споруда, яка не експлуатується. Причини пожежі поки невідомі, але це не внаслідок "прильоту". Постраждалих внаслідок пожежі немає. О 16:55 пожежу локалізували", - сказав речник ДСНС міста Харків.

Проте про яке підприємство йдеться у ДСНС не уточнили.

Додамо

Спершу Telegram-канал "Харьков Life" повідомив про сильну пожежу в районі Турбоатому. Згодом з'явилось повідомлення про самозаймання на градирні.

"Сталося самозаймання на градирні, яка не працювала понад 20 років. Без постраждалих, там немає обладнання. Нема приводів для хвилювання", - йдеться у повідомленні.

Популярні

Новини по темі

Золото впало в ціні на понад 2% на волатильному ринку

 • 17407 переглядiв

Укренерго: завтра в Україні відключати світло не планують

 • 14613 переглядiв