u-hur-prokomentuvaly-ataku-na-terytoriiu-zavodu-naftoproduktiv-u-novoshakhtynsku-rf

У ГУР прокоментували атаку на територію заводу нафтопродуктів у новошахтинську рф

 • 24391 переглядiв

Завод нафтопродуктів у новошахтинську ростовської області рф було атаковано невідомо ким "невідомими літаючими об’єктами українського виробництва". Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, передає УНН.

Деталі

"Відбувається низка подій на військових об'єктах держави-агресора. Попри те, що мова йде нібито нафтовий завод Новошахтинський, але це – військовий об'єкт, який використовують для постачання й забезпечення окупаційного угруповання в Україні. Ми не коментуємо більш детально інформацію", - сказав Юсов.

Він додав, що роботу підприємства наразі зупинено, і це означає, що будуть проблеми і зриви певних планів у ворога, і додаткові можливості та час у наших захисників.

"Нещодавні події, зокрема, заборона експорту перероблених нафтопродуктів - це також результат низки ексцесів, які тривають і продовжуються на росії досить успішно. Тому що сирою нафтою ти танки заправляти не будеш", - сказав Юсов, зазначивши, що об’єкт атакували "невідомо ким невідомими літаючими об’єктами українського виробництва, ймовірно".

Нагадаємо

Сьогодні безпілотники впали на територію заводу нафтопродуктів у новошахтинську ростовської області росії, призупинивши роботу технологічних об'єктів підприємства.

Популярні

Новини по темі

З-під завалів у Сумах деблокували другу жертву атаки рф

 • 24236 переглядiв