ukenru
u-frantsiyi-cherez-koronavirus-obmezhili-prisutnist-glyadachiv-na-futbolnikh-matchakh

У Франції через коронавірус обмежили присутність глядачів на футбольних матчах

 • 12379 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Міністр спорту Франції Роксана Марасіняню оголосила, що всі матчі Ліги 1 - чемпіонату країни з футболу - до 15 квітня будуть проходити "за закритими дверима" або будуть доступні тільки на 1000 уболівальників, оскільки країна продовжує боротися зі спалахом COVID-19. Про це УНН повідомляє з посиланням на Get French Football News.

"Необхідно враховувати, що на стадіоні може перебувати не більше 1000 осіб. Або клуби вирішать продати тільки до 1000 квитків, або вони вважатимуть за краще грати за зачиненими дверима або відкласти матч, якщо це буде можливо", - зазначила вона.

Тим часом чемпіонат Італії призупиняють, пише Football Italia. Так, очільник уряду Італії Джузеппе Конте оголосив, що всі спортивні змагання, включаючи матчі серії А - вищого дивізіону італійської футбольної ліги, призупиняються на тлі кризи з коронавірусом.

Нагадаємо, у світі померли понад 4 тисячі осіб від коронавірусу. Країнами з найбільш швидким поширенням коронавірусу залишаються Південна Корея, Італія та Іран.

Українські Національні Новини

Здоров'я